Erwin Visser: mee met Van Maanen


Erwin Visser: “Dit is achteraf gezien nu ik tijd teveel over heb en er over nadenk wel een speciale.

Als klein jochie ging ik altijd met mijn oom mee. In die tijd dat ik een klein jochie was, reed mijn oom nog bij van Heugten. Hier is hij na het leger begonnen. Eerst als springer, later kreeg hij een vaste auto: een Volvo F12 360 platte cabine in de heuga export kleuren. Later werd dit een scania 113 380 topline toen wel de auto ( en dan nog afvragen hoe ik aan mijn vrachtwagen tikje kom).

Maar de tijd verstreek ik werdt ouder ging werken als electricien, tussendoor dure maar leuke hobby gehad auto,s en car-audio op een dusdanig level dat ik menig wedstrijd won. Na dat jaren gedaan te hebben ondekte ik truckforums en het oude bloed kwam weer boven, maar waarom zelf geen foto’s maken?

Ondertussen eind 2005 met een goedkoop toestel foto,s leren maken. Met datzelfde toestel is deze serie ook gemaakt, op 26 juli 2007, wel één van de laatste series er mee, en als ik ze nu bekijk 11 jaar later dan valt het nog niet tegen!

Maar om op het verhaal verder te gaan in die tijd is mijn oom ook bij van Maanen gaan rijden in de spoorweg materialen. Dit is tevens ook het laatse wat hij in het transport als chauffeur gedaan heeft en ook voor mij de eerste en laatste serie daardoor die ik met hem in die tijd heb kunnen maken.

Ondertussen doet hij wat anders en ben ik nog steeds actief in de transport(foto) wereld. Dit was eigenlijk wel onverwachts een serie met toch wel een behoorlijk verhaal geworden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *