Terugblik op de introductie van de Volvo FH4


Op 20 september jongstleden kreeg ik op facebook de herinnering dat ik die dag in 2012 bij van Dijk Woerden ben geweest voor de introductie van de FH4. Deze kaart had ik destijds van Wim en Marion gekregen omdat zij geen tijd hadden en ik mijn best doe boven op de nieuwtjes te zitten. Derhalve had ik die donderdag als één van de eersten de Volvo FH4 op de foto.

Een paar dagen later was er een zelfde dag bij Harbers in Harderwijk, die hadden uitgepakt met meerdere generaties Volvo, waaronder een handje vol F-jes, dat is altijd goed. Net als alle feestjes van Harbers eigenlijk, veel bekenden mooi spul en goed geregeld. Op het moment van schrijven zes jaar geleden alweer dus, ondertussen heeft de FH4 alweer wat veranderingen ondergaan zowel optisch klein en technish.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *