In de Thomas Saf-T-Liner C2 Jouley hoeven de schoolkinderen niet te gillen

Thomas Built Bus Saf-T-Liner® C2
Doordat de Thomas Built Bus Saf-T-Liner® C2 Jouley volledig electrisch is, hoeven de kinderen die met deze schoolbus vervoerd worden niet naar elkaar te gillen. Ook als ze fluisteren kunnen ze elkaar verstaan. Of ze nu ook daadwerkelijk niet gáán gillen is natuurlijk weer een tweede.
Thomas Built Bus Saf-T-Liner® C2
Thomas Built is een volledige Daimler dochter, wat aan het Freightliner-snuitje goed te zien is bij dit model.
Thomas Built Bus Saf-T-Liner® C2
De Saf-T-Liner is volgens eigen opgave efficiënter als vergelijkbare modellen. Zowel de brandstof- als de onderhoudskosten zijn lager dan bij voertuigen met traditionele aandrijving. De actieradius is met 160 kilometer niet supergroot, maar zal in de meeste gevallen voor de taak toch ruim voldoende zijn.
Thomas Built Bus Saf-T-Liner® C2
Thomas Built Bus Saf-T-Liner® C2

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *