Vissers Veluwse Fotorondjes: Neusjes en pullfeesten


Afgelopen weekend ben ik (Erwin Visser, red.) begonnen in het teken van truckpulling. Team van Donselaar vroeg of ik afgelopen zaterdag tijd had om foto’s te maken voor de site en promotie. Na een bakkie koffie werd de heftruck gestart en de Scania T164 uit de hoek getrokken, aangezien hij motorloos was omdat ze aan het verbouwen zijn voor het nieuwe seizoen. Na het afspuiten zijn de foto’s gemaakt en na nog even nagepraat te hebben ging ik naar huis om om te kleden voor het volgende feestje.

Het sponsorfeest van de Smoking Griffin, aangezien de thuisbasis van de puller Scania Barneveld is een mooie rede om de Nikon weer mee te nemen. Een mooie bonus was dat de trucks van de sponsoren ook aanwezig waren wat een leuke line up gaf.

Zondag ondanks het weer ook nog even de deur uitgeweest en er doken weer wat leuke wagens op.
Nu een paar weken rust tot kerst. En dan weer een paar dagen foto’s maken van de kerstopstellingen in de regio.


Tekst en foto’s: Erwin Visser

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *