Vissers Veluwse Fotorondjes: de bijvangst van de kerstronde


Als ik (Erwin Visser, red.) deze blog schrijf is het de op één na laatste dag van 2018. Een zondag, normaal zou ik nu onderweg zijn maar heb gisteravond een gezellig feestje in de Hessenkar gehad waar elk jaar chauffeurs uit de regio bij elkaar komen. Aangezien ik in die wijk ondertussen aan mijn 14e jaar foto,s maken ga beginnen ken je er genoeg en is het altijd leuk om herrineringen op te halen met een sapje erbij. Was dus alweer halverwege de nacht toen ik mijn Citta in de schuur neerzette. Deze foto,s zijn gemaakt tijdens de kerstronde dus eigenlijk bijvangst.

Als deze blog online komt is het 1 januari 2019 en daarom wil ik iedereen een mooi jaar wensen en maak je dromen waar!


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *