Vissers Veluwse Fotorondjes: de kracht van de social media

Erwin Visser: “Afgelopen zondag (20 januari 2019) was weer zo’n dag: na 2 weken goed in de foto’s gezeten te hebben, was het zo’n zondag dat het heerlijk weer was, maar ook zo’n dag dat de zon overal in de weg hing, dus kwa normale foto’s niet veel. Voordeel was vandaag dat ik met Patricia, een chauffeuse uit de buurt die ik heb leren kennen via twitter, op pad was. Patricia stelde me via die weg de vraag wat voor lens ze het beste kon gebruik voor haar fotowerk. Na wat heen en weer overleg had ze haar lens gevonden. In die tijd is er ook de afspraak gekomen dat ik haar wat kennis van mezelf, wat ik door de jaren mezelf heb aangeleerd, ook aan haar te leren. Eigenlijk stond vorige week al de afspraak, maar ik was een verjaardag vergeten waardoor dit verhaal een weekje opschoof. Een bijkomend pluspunt was dat ze een auto van Pluimveehandel van Hunnik in Veenendaal mocht meenemen: de vrijdag geleverde Volvo FH. Daarmee zijn we de binnenwegen rond Renswoude en Veenendaal ingedoken waar we de auto rustig kwijt konden om de tijd te nemen en de instellingen en mogelijkheden door te nemen. Een paar uur later en een gezellige middag verder kreeg ik nog een bedankje , wat dan weer de kracht van de social media laat zien en hoe je met een kleine moeite je kennis kan verder doorgeven.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *