Mercedes-Benz 1422 met verlaagde cabine van binnen bekeken

Mercedes-Benz NGIk zeg dan wel dat de cabine van deze Mercedes-Benz NG 1422 verlaagd is in de titel, maar dat is natuurlijk op meerdere manieren te interpreteren. De cabine is niet verlaagd in de zin dat er met een flex een stuk uit is gehaald om het dak lager te zetten. De cabine is vóór het chassis geplaatst zodat hij lager staat. Op deze manier kon er een Metz ladder over het dak geplaatst worden terwijl hij nog steeds in de kazerne van de brandweer van Nittau pastte. We zagen deze bijzondere ladderwagen bij de Ritchie veiling van 1 maart 2019, tijdens de gastblogdag.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NGMercedes-Benz NG
En we sluiten af met ‘the making of’ door Pieter Leistra.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *