Op bezoek bij Tijs de Koning – Erwin Visser

Erwin Visser: “Tijs de Koning was voor mij best wel een blind vlekje. Alleen kreeg ik een paar weken terug een berichtje van Sjoerd die ik al een hele poos ken al vanaf de drukke forum tijden. Ondertussen rijd hij bij een andere werkgever, Tijs de Koning in Lunteren, en die vroeg of ik tijd had om van de nieuwe DAF foto’s te maken. Een week later kwam het berichtje of ik plaats wist om alle 5 auto’s kwijt te kunnen maar dat wist ik zo even niet. Vrijdag kreeg ik in de avond een berichtje of ik er rond half 1 kon zijn dan deden we een bakkie koffie en gingen we naar de locatie.
Ondertussen begon het zaterdagmiddag al aardig op een forum reünie te lijken aangezien Erik er ook werkt en die ken ik al vanaf de tijd dat we samen op de Harselaar foto’s maakten. Ondertussen zit hij al jaren op de auto en ik ben nog lekker aan het hobbyen buiten mijn werk als elektricien om dus die was er ook. De 3e was Pascal en dat is hetzelfde verhaal als Sjoerd dus het was koffie, bijpraten en auto’s schoonmaken. Ondertussen een goede 2 uur verder zijn we naar de locatie gegaan om eerst alle 5 de auto’s samen op de foto te zetten en daarna even allemaal apart. Na een poosje puzzelen stond alles er op en zijn we via de MC weer terug naar Lunteren gegaan om afscheid te nemen en terug te kijken op een gezellige mooie fotomiddag.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *