Vissers Veluwse fotorondjes: schade goedgemaakt met prijsschieten

Erwin Visser: “Na vorige week niks gedaan te hebben weer op pad geweest. Het was (zondag) weer een soort prijsschieten. Het begon al met een dikke 630 pk Actros om daarna verder te gaan. Halverwege dook 1 van de 2 lzv,s van mandersloot op. Zaterdagmiddag kreeg ik een berichtje van Erwin, één van de chauffeurs bij van Ginkel, of ik mijn rondje ging doen, zodat het wagenpark buiten het hek neergezet kon worden. Dat was dus een leuke bijkomstigheid in Barneveld. In Renswoude stond de nieuwe S500 6×2 mooi vooraan voor de foto en bij Vlastuin dook de in opbouw staande Longline van Bunnytrans op. Al met al de schade van vorige week weer goed gemaakt.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *