Vissers Veluwse Fotorondjes: Paaszondag 2019

Erwin Visser: “Weten jullie nog de Gamechanger bij Walet een paar weken terug ? Nou voor mij was dat na die shoot ook ongeveer zo. Na vorige week al wat strubbelingen gehad te hebben besloten met mijn werkgever te stoppen . Goed uitgepraat maar nu Game changen. Vorige week bij de nieuwe S580 van Gert vd Brink geweest daar zou ik foto,s van maken 2e paasdag maar dan zijn we allebij op de brommer weg , dus dat wordt waarschijnlijk een paar dagen mee , en een auto in het werk is altijd mooier. Tevens die dag Hendrik Vlastuin gesproken hoorde dat er een mooie T voor Noorwegen bijna klaar was die afgelopen zaterdag met wat bekende fotovriendjes op de foto gezet. Die blog volgt later als de auto geleverd is vandaar dat er nog niks online staat. Vandaag ook even rondje gedaan met mijn donderdag aangeschafte youngtimer en van het mooie weer genietend weer leuke wagens op de foto gezet.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *