Nieuwe Scania S voor Harry van De Haan


Een poosje geleden sprak ik (Erwin Visser, red.) Harry, één van de chauffeurs bij de Haan, dat er voor hem een nieuwe Scania S was besteld. We konden elkaar mooi op de hoogte houden omdat Harry net als ik bij de S.T.N zit.

Afgelopen vrijdag was het zover, de wagen werd geleverd, samen met een nieuwe trailer. Een oudere trailer is compleet opgeknapt. Genoeg reden voor een feestje dus. Nadeel van zo’n feestje is dat er van foto’s maken niks komt, voordeel is wel je kunt weer lekker netwerken en je hebt heel het weekend nog.

Zo werd het al snel gezellig en laat. ’s Avonds kreeg ik nog een berichtje van Wilco den Hartog, die ging de volgende ochtend voor Vlastuin Truckopbouw foto’s maken en vroeg of ik ook tijd had. Dit geschiedde, dus net voor de buien hadden we de auto er op staan. Daarna nog een bakkie gedaan en wat dingen besproken. Vervolgens is Harry verder gegaan met de auto inrichten en wij met onze andere drukke bezigheden dit weekend.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *