[video] Car- and truckspotting in Denmark


Onlangs ben ik als deel van onze huwelijksreis samen met mijn vrouw een weekendje naar Denemarken geweest. Op zaterdag 31 juli zijn we vertrokken. Na een lunch in Skærbæk (en even filmen op de rotonde, er waren blijkbaar meerdere oldtimer meetings in de omgeving) zijn we naar Rømø gegaan. Dit was het eerste buitenlandse Waddeneiland wat ik heb bezocht. Je komt er via een lange brug en de auto mag gewoon mee het strand op. ’s Avonds hebben we ons prima in Jels vermaakt, waar ons B&B, Virkelyst, niet ver vandaan was. Absolute aanrader deze B&B (en nee, dit is geen gesponsorde post). Zondag 1 september hebben we van Legoland genoten. Daar had ik al eens eerder een uitgebreide blog over gemaakt, dus de camera bleef dit keer in de auto. Maandag 2 september ging het rustig aan richting het zuiden. Niet naar huis, maar naar mijn schoonouders in Zuid-Duitsland. Het was onze huwelijksreis, dus het spotten was absolute bijzaak, maar onderweg zijn er hier en daar toch een paar snapshots gemaakt.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *