[video] Op bezoek in Legoland Billund


Onlangs was ik om wat auto-onderdelen te halen en te brengen even een kort weekendje in Denemarken, samen met mijn broer en zijn zoontje van 4. Als je dan toch in de buurt bent, is het een kleine moeite even in Legoland te kijken natuurlijk. (Ik ben benieuwd hoe dat kringgesprek op de kleuterschool op maandagochtend is gegaan 😉 ) Het plan was om er één of maximaal twee uren te blijven, maar dat werd uiteindelijk de hele middag. Het is nu eenmaal een leuk en groot park! In verband met privacy geen foto’s van mijn genietende neefje, als hij die online wil hebben kan hij dat op zijn 18e verjaardag (of daarna) zelf wel doen. Het eerste deel van de foto’s zijn vrij algemeen, met vooral aandacht voor het ‘Madurodam’-deel. Vervolgens komt er een overdosis bedrijswagen-lego.


De Volkwagen-fabriek in Wolfsburg.


Onbeperkt eten voor een vaste prijs, erg lekker, de lego-patat is ook leuk!


Overal bijpassende muziek in het park.


Deze mus is wel HEEL realistisch nagemaakt! Hij kon zelfs vliegen!


Audi 100 Typ 44.

Leuk hoe de echte wereld en Lego elkaar ontmoeten in het park.


Kever.


Een skûtsje in het nagebouwde Nederland!

Plan V (Apekop).

Ongereviseerde Wadloper.


Peugeot 205 cabrio.Claas Xerion 5000Claas Xerion 5000Claas Xerion 5000.Caterpillar onbekend/overigCaterpillar.Liebherr kraanLiebherr.Volvo miniatuurVolvo.Case IH OnbekendCase IH.Onbekend heftruckOnbekend telescoopkraanLand Rover FreelanderLand Rover Freelander.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Scania R-serieScania R-serie.Mercedes-Benz buschassisMercedes-Benz.Renault MidlinerRenault Midliner.Scania 4-serieScania 4-serie.Scania G-serieScania G-serie.Ford TransitFord Transit.Renault MaxterRenault Maxter.Renault MagnumRenault Magnum.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Scania T2/T3Scania T2/T3.MAN F2000MAN F2000.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen.Volvo NL12Volvo NL12Volvo NL12.Renault MaxterRenault Maxter.Onbekend busRenault MidlinerRenault Midliner.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Iveco EuroStarIveco EuroStar.Renault MagnumRenault Magnum.Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasse.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.Fiat DucatoFiat Ducato.Scania R-serieScania R-serie.Renault MagnumRenault Magnum.Fiat DucatoFiat Ducato.Volvo FH 3rd genVolvo FH 3rd gen.Ford TransitFord Transit.Scania T2/T3Scania T2/T3.Scania R-serieScania R-serie.Volvo FL6Volvo FL6.Fiat DucatoFiat Ducato.Onbekend bestelwagenScania R-serieScania R-serie.Scania 2/3-serieScania 2/3-serie.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Onbekend busScania 4-serieScania 4-serie.DAF 95DAF 95, de enige DAF die ik in het park heb gezien.MAN F2000MAN F2000.MAN TGAMAN TGA.Onbekend brandweerOnbekend heftruckIveco-Magirus onbekend/overigIveco-Magirus.MAN F2000MAN F2000.Onbekend busNederlandse bus.VW TaroVW Taro.Scania 2/3-serieScania 2/3-serie.Fiat DucatoFiat Ducato.Onbekend bestelwagenRenault MidlinerRenault Midliner.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.MAN TGAMAN TGA.Scania 2/3-serieScania 2/3-serie.Hainje ST2000Hainje ST2000.Onbekend truckOnbekend camperKalmar HeftruckKalmar Heftruck.Onbekend terminaltrekkerFord TransitFord Transit.MAN M2000MAN M2000.Iveco DailyIveco Daily.Renault ExpressRenault Express.Scania 2/3-serieScania 2/3-serie.Volvo FL6Volvo FL6.Onbekend brandweerOnbekend brandweerNissan e-NV200En als afsluiter een elektrsiche Nissan e-NV200 van de parkeerdienst van het park.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *