[video] Open dag bij Klaas Westra Transport in Dokkum


Op zaterdag 14 september hielden de Noord Nederlandse Draad Industrie en Klaas Westra Transport, beiden gevestigd in Dokkum, samen een open dag. Eigenlijk had ik niet aan tijd om hier naar toe, maar omdat ik bij de 112-dag in Gytsjerk toch al halverwege Dokkum was, heb ik besloten toch even een bliksembezoekje aan Klaas Westra te brengen. Er was veel te zien en te doen. Natuurlijk was het hele wagenpark er, je kon rijden met de leswagen van Wagenaar, voor de kinderen was er een V8-circuit, er was een DJ en op speciaal verzoek van chauffeur Jan-Willem Sikma was er ook voldoende gebak voor alle bezoekers aanwezig.


Auke Spijksma wilde per sé bij een Scania poseren.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *