Vissers Veluwse Fotorondjes: deze week maar dan in 2007

Erwin Visser: “Aangezien ik gisteren weer een gezellig feestje had, dit maal van de S.T.N, de stichting truckers nijkerkerveen, waar ik al jaren bij zit, hadden we de Assen afterparty, zoals elk jaar een gezellig samenzijn en lekker bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje maar, dan weet je ook dat het bijna ochtend is als je je bed weer ziet. Dus deze zondag maar uitgeroepen tot #brakdag en even de archieven in gedoken.
Dan krijg je deze week maar dan in 2007, tevens ook rijdende en snelweg foto’s. Ook omdat ik wel eens reacties krijg van maak jij geen snelweg foto’s. Nou wel gedaan, maar door werk en zo geen zin in, vind het ook makkelijk een rolletje volschieten eigenlijk en ben het toch met een half uur zat. Komt ook mede omdat ik met het truckpull seizoen een grotere uitdaging om dat geweld vast te leggen. Zeker als je nagaat dat die over 100 meter zo’n 12 seconden doen met een tonnetje of 20 op hun rug en in niet altijd optimaal verlichte banen geeft dat meer uitdagingen dan langs de weg staan op een mooie dag. Dus hier mijn bijdrage deze week, het tijdsbeeld in 2007”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *