[video] Arco-Ginaf gekanteld op de preproloog


Iedereen die serieus aan het offroaden is overkomt het zo nu en dan: op je kant gaan. Hoort er gewoon bij. Als er dan 10.000 man met bijna allemaal een camera in hun handen staan te kijken is het wel extra vervelend… Het overkwam Coen den Hartigh van Arco Rallysport met zijn Ginaf X2222 op de preproloog in Eersel. Gelukkig stapten alle inzittenden zonder enige verwondingen (meer wel zichtbaar geschrokken uiteraard) weer uit en is er geen grote schade op het eerste gezicht. Foutje, kan gebeuren! Het team heeft nog tot april om alles weer voor elkaar te krijgen, dan staan ze aan de start van de Morocco Desert Challenge.
Tekst en video: Alex Miedema
Foto’s: Martijn Manrho en Alex Miedema

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *