Gert van den Brink zijn Scania S580

Erwin Visser: “Gert van den Brink zijn Scania S580 is ondertussen alweer zo’n half jaar op de wegen te zien. Ten tijde van de levering van deze wagen werd deze traditiegetrouw nat gemaakt. Maarr Erwin zat zelf een beetje in de lappenmand door gedoe op werk wat lichamelijke klachten meebracht.
Al met al wel geweest, maar de afspraak om foto’s te maken moest nog. Dit gebeurde afgelopen zaterdag, na een bakje koffie gedaan te hebben bij de Wouter Methorst parkeer en oldskool hobby groep, zijn we de Scherpenzeelse binnenlanden ingegaan, Wat weer een mooie serie foto’s is geworden. Daarna nog een poosje blijven hangen en meteen de auto’s van de andere eigen rijders die daar op de parking stond op de foto gezet.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *