Eerste Friese Volvo FH XXL is voor Siep Amsterdam

Volvo FH 4th gen
Vanmiddag heeft Volvo-dealer M.S. de Vries in Beetgum de eerste Volvo FH XXL van Fryslân afgeleverd aan Siep Amsterdam uit Hindeloopen. In eerste instantie valt het niet eens enorm op, maar achter de langere fenders loopt de cabine nog een stuk door, zodat de chauffeur meer leefruimte heeft.
Floor oplegger
Ook technisch is de truck goed voor elkaar, hij is uitgerust met de 500 pk turbomotor met een koppel van 2800 Newtonmeter. Deze is gekoppeld aan een I-shift versnellingsbak. Alle drie de assen zijn luchtgeveerd. Een complete truck als deze is uiteraard ook uitgerust met het Active Safety pakket, Volvo Dynamic Steering en Workremote.
Volvo FH 4th gen
Hier onder ook nog één foto van hoe hij er uit zag toen de truck in Beetgum aan kwam, een heel verschil!
Volvo FH16 4th gen
Amsterdam, heel veel veilige, comfortabele en winstgevende kilometers met deze prachtige truck toegewenst! En aan M.S. de Vries en haar medewerkers heel veel dank voor de informatie en het gunnen van deze mooie primeur.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th gen

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *