Zes nieuwe DAF CF’s voor Melkweg

DAF CF Euro 6De afgelopen maanden heeft BSF maar liefst zes stuks van de DAF CF Euro 6 afgeleverd aan Fritom-bedrijf Melkweg. Dit keer geen trucks met dagcabine, zoals we bij RMO’s toch vaak gewend zijn, maar een Space Cab uitvoering. De 4×2 trekkers met elk 450 pk zijn uitgevoerd in Silent Modus, zodat de boerengezinnen rustig kunnen blijven slapen als ’s nachts (of tijdens het middagdutje) de melk wordt gehaald. Waar menig bedrijf overschakelt naar wit, komt bij Melkweg nu de kleur juist weer terug! Meer informatie over het zestal kun je op de BSF-site vinden. Rest mij nog Melkweg en haar medewerkers heel veel veilige en winstgevende kilometers toe te wensen voor deze schoonheden.
DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6.

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *