In België komt de dokter met de bus naar je bizz

Van Hool touringcarBij de Ritchie veiling van maart 2020 in Moerdijk kwam deze Van Hool in de kleuren van mensura in de verkoop. Nu had ik direct door dat dit geen reguliere touringcar is, maar de deur zat op slot dus diepgaand onderzoek op locatie zat er niet in. Mijn gok was een bus van een wielerteam, maar toen ik deze foto’s aan Belgische buskenner Yves Missotten liet zien, vertelde hij het echte verhaal: “Mensura gebruikt dit soort omgebouwde bussen om bij bedrijven het geneeskundig onderzoek van het personeel te doen. Geen idee hoe dat in Nederland is, maar hier zijn er meerdere bedrijven met soortgelijke bussen.”
Van Hool touringcarVan Hool touringcarVan Hool touringcarVan Hool touringcar

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *