SAABs bij Historie op Assen

Op 30 september 2007 organiseerde de FEHAC een groot evenement op het TT-circuit, ‘Historie op Assen’. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds één van de leukste oldtimer meetings waar ik ben geweest. Ik mocht zelf destijds met mijn Citroën Visa ook tussen de oldtimer parkeren, maar dat is niet de auto waar we het in deze blog over gaan hebben. Nu hebben we het over de diverse SAABs die ik die dag heb gefotografeerd. Toen nooit gedacht dat ik zelf ook nog eens Saab rijder zou worden, het is toch een beetje een upperclass auto. Nou ja, tot ik mijn eerste Saab kocht dan… Eén Saab die wel op het evenement stond zullen jullie niet in deze blog terug zien, die staat al in de Toppola blog.


Saab 900.

Den Oudsten lijnbusDen Oudsten racetransporter van het Elan Racing Team.

Saab 99.

Saab Sonnet.

Citroën C25Citroën C25Citroën C25Citroën C25.


Saab 92

Renault MasterRenault MasterRenault Master.


Saab 95 en 96.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *