[video] De Baarnse verhuizer met ballen vierde vandaag feest!


Vandaag, 13 mei 2020, is Marcel Witteveen jarig. In eerste instantie niet héél bijzonder, Marcel zijn verjaardag was tot nu toe altijd op 13 mei. Maar Marcel heeft altijd gekke ideeën. En in tegenstelling tot de meeste mensen met gekke ideeën, voert hij ze gewoon uit! Zo kon het vandaag gebeuren dat er geheel contactloos gehaktballen aan vrachtwagenchauffeurs uit werden gedeeld. Alles was goed geregeld, vele Wittevenen aanwezig om handen te laten wapperen, Hanno Methorst voor de foto’s en natuurlijk bijzonder lekkere gehaktballen. Om 11:00 werd het Baarnse Bal geopend door de heer Kuijer met zijn DAF 1500. 37 jaar geleden nieuw gekocht en nog steeds dagelijks in gebruik! Voor mij was de aanwezigheid van deze truck alleen al reden genoeg langs te komen, maar zoals jullie op de bewegende beelden hierboven en de stilstaande beelden hieronder kunnen zien was er nog veel meer moois. Marcel, tige tige tank!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *