30-08-2014: tripje mee met Titanex – Erwin Visser

Erwin Visser: “Vanmorgen (30 augustus 2020, red.) werd ik wakker en het weer was me net wat te gek om foto’s te gaan maken. Maar heel de week kreeg ik via gezichtjesboek hele leuke herinneringen van deze week in 2014.
Die week was ik voor de 2e keer mee met Arnold, die toen bij Titanex reed. Vorige keer was ik halverwege de week ingestapt en dat beviel wel. Ditmaal was het een hele week en een hele mooie, de week beloofde 2 ritten Bretagne dus veel binnendoor en veel mooie fotomomenten. We vertrokken zondagmiddag en zaterdagmorgen parkeerden we de Volvo weer in Nieuwegein met 4.200 km op de klok. Dat kon er wel bij aangezien de auto al ruim 2,2 miljoen gelopen had ondertussen.

Als ik dit zo zie word het tijd dat ik weer eens met Arnold mee ga die kant op. Die ondertussen voor D.J. Boer in Benschop rijdt, maar met hetzelfde werk. Maar gezien de huidige situatie in Europa wachten we dat wel af tot alles weer normaler is. Volgende week zien we wel weer qua foto’,s maken. Week er op hebben we een druk weekend. Zoals het er nu voorstaat de eerste Corona truckshow. Maar ik hoorde ook dat er zaterdag’s ook een paar trucks gaan aanhaken om te pullen en ga kijken of ik daar ook foto’s kan maken. Maar voorlopig veel kijkplezier met deze Titanex Tour 2x Bretagne.”

One Response

  1. Ger van Vlimmeren 3 september 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *