Verhuisbericht: P.J. Hoogendoorn zit nu in Veenendaal

Na eerder dit jaar het afscheidsfeestje van Piet Hoogendoorn gehad te hebben was het op zaterdag 5 september 2020 de tijd om te verhuizen. Al een paar jaar is er een samenwerking tussen de Gebroeders Mandersloot en Piet Hoogendoorn. De Gebroeders Mandersloot zetten P.J Hoogendoorn Transport voort. Omdat de wagens al een paar jaar op meerdere locaties stonden, zowel in Lunteren als in Renswoude, is vandaag alles overgegaan naar een nieuwe locatie. Dit is het oude terrein van Pluimveehandel van Hunnik b.v in Veenendaal. Een mooie locatie in de buurt van de E.B.M Fabriek waar al sinds jaar en dag geladen wordt om de vloeren rond te brengen met de opvallende wagens die een bekend beeld in Nederland zijn.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *