Twee keer feest bij Hoogendoorn!

Erwin Visser: “Na dat vorige week het feestje van A.E Hoogendoorn in Lunteren was , Was het deze zaterdag weer feest in Lunteren maar een andere. Piet en Anneke Hoogendoorn zijn na 50 jaar met pensioen. In deze tijd is er een schitterend en bekend bedrijf opgebouwd. Iedereen ken ze wel de mooie kleurencombinatie. Om 15:00 begon het feest, eerst kwam Nick naar voren want die was 12,5 jaar in dienst. Het mooie daarvan dat is dat ik ook al zolang over de vloer kom bij Hoogendoorn. Dat was tevens aan de bedankjes te zien en de fotocollages waar regelmatig eigen werk voorbij kwam. Na een gezellige en goed geregelde avond waar niemand wat te kort kwam was het tijd om de Citta weer aan te slingeren en naar huis te gaan. Maar dit is niet het einde van Hoogendoorn Transport, de Manderslootjes zetten de naam P.J Hoogendoorn met trots voort en dochter Anna is nu ook op de wegen te zien met twee schitterende wagens. Anders maar wederom typische Hoogendoorn auto’s.”

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *