Eerste werkdag voor Volvo- en Renault-dealer LVS Leeuwarden


Vandaag, 14 september 2020, is de eerste werkdag voor LVS Leeuwarden. Nadat op vijf oktober 2019 de eerste paal was geslagen, is er afgelopen zaterdag verhuisd en kon men vandaag echt los op de nieuwe locatie. En omdat het briefpapier toch veranderd moest worden heeft men van de gelegenheid gebruik gemaakt de naam M.S. de Vries te veranderen in die van moederbedrijf LVS per vandaag. Het oude pand in Beetgum blijft nog wel van de M.S. de Vries Holding. Ik wens alle medewerkers heel veel werkplezier vanaf deze prachtige moderne nieuwe locatie!Volvo FH 4th gen
Renault Master
Volvo Meerdere
In Beetgum stond het afscheidscomité van afgelopen zaterdag nog.
Volvo MeerdereVolvo N88Volvo F12
Dit hoekje leeg zien wordt wel heel erg wennen denk ik…

2 Comments

  1. bert 14 september 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *