Visser fotorondjes: 2020 kan de prullenbak in dus een duik in het archief

Erwin Visser: “Als je weet dat je je Jaar niet hebt is 2020 er 1 van. Snel deleten. Vorige week had ik een special van de nieuwe R450 van de Haan gepland staan. Maar als je dan s,ochtends een paar treden van de trap overslaat is dat technish gezien niet echt handig. Hierdoor dus de shoot mis gelopen , die komt wel later maar is gewoon balen. Tevens kon ik hierdoor niet na dag 2 van Truckshow Harskamp, Daaaag heel de planning.
Afgelopen week gezorgd dat ik weer aan het werk kon. Mijn vorige werk zijn we na de proeftijd mee gestopt. Omdat ik me er niet beter bij ging voelen en ik me niet echt op me plek voelde. Na een paar gesprekken en wat onverwachte afzeggingen liep deze maand dus anders dan verwacht . Maar ik ga de weg weer op dat is beter voor me dan opgesloten zitten met werk waar je geen feeling mee hebt. Dus einde van het jaar maar eens normaal afsluiten. Maar omdat ik niks had en vandaag ook niet maar eens de archieven ingegaan.
In map 2011 kijken zag ik dat dit weekend de laatste demo truckpulling in Best was. Ik wist dat de Bad Bull ging en besloot de caddy van mijn toenmalige werkgever die kant op te koetsen. Voor die tijd werd ik door 1 van teamleden gebeld dat ze uit haar werk verderop ook die kant opging en dus hadden we afgesproken om even bij Michael Jackson (restaurant de gele bogen Best) te gaan eten voor we naar de demo gingen.
Toen we aankwamen liepen de eerste trucks al binnen en het sfeertje zat er goed in. Dit was mijn 5 truckpull avond dat jaar. Ik kwam net om de hoek kijken. Na een paar uur spelen in het knollenveld werden de trucks weer opgeladen. Tevens mijn Caddy van mijn toenmalige werkgever.
Alleen was die die maandag er op over de zeik … aangezien er gps ingebouwd zat en de auto wel in Best gekomen was maar hij daarom dus vanuit best zonder geregistreerde kilometer ineens in Hoevelaken weer starte…
Maar vanuit Best zijn we in konvooi terug gegaan en hebben in Veenendaal nog even wat gegegeten waarna het konvooi splitste om alle pullers weer op hun thuisbasis neer te zetten. Al met al een leuke avond?”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *