Vissers Veluwse Foto-archief: 13 december 2013

Erwin Visser: “Als ik dit type had ik eigenlijk onderweg moeten zijn met de Nikon. Dat typte ik vorige week toch? Maar aangezien alles weer eens anders liep dan ik had gehoopt. Komt erop neer dat ik een aardige oor aangenaaid ben door de werkgever. De Up die ik had in de private lease zou goedkoper zijn dan ik hem via hun zou rijden. Was meer een + + + verhaal en dan zouden de privé kilometers ook nog verrekend worden. Dus heel snel afscheid genomen. Ondertussen heb ik me afgelopen week opgegeven voor een mogelijke omscholing waarvan ik komende week een intakegesprek heb. Dus er gebeurt weer van alles, en hoop er nu zelf ook een keer beter van te worden. Daarom gaan we terug naar deze zondag in 2013. Dat was een mooi rondje.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *