[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Hanno’s Truckshow


Dromen zijn er om waar te maken. Dat is niet alleen één van mijn eigen levensfilosofieën, maar ook die van Hanno Methorst. Zo organiseert deze ‘koning van de kerstopstellingen’ een eigen truckshow, heeft hij een 1:50 model van zijn droomtruck laten maken, en ik weet zeker dat de 1:1 versie van deze truck er binnen een paar jaar ook wel is. En dat is iets waar ik alleen maar ontzettend veel respect voor kan hebben!

Hanno over zijn droomtruck: “Voor velen van jullie heeft een Scania 143 herinneringen zoals kleuren, spoilers, velgen, opbouw uit de jaren 90, achterbumper, de reizen die je toentertijd mee maakte, de stoere uitstraling, enzovoort…

Zo heb ik ook mijn herinneringen aan deze truck. Mijn wensen en herinneringen heb ik laten samenvoegen op papier. Daaruit is een prachtige tekening ontstaan van mijn ideale truck. De kleuren zijn H.J. van Bentum-blauw, waar ik jarenlang heb gewerkt als jochie. En Van Triest-groen, wat ik een chique uitstraling vind. De streamline-uitvoering in combinatie met een Estepe-dak en spoilerpakket is voor mij dé ultieme Scania.”

Het model is nog te reserveren via hannostruckshow.nl en kan zaterdagmiddag 10 april door middel van een drive thru afgehaald worden bij de Transportbrug, Nijverheidsstraat 18, 3861 RJ Nijkerk.

Door die akelige Corona-crisis heeft Hanno de eerste editie van zijn eigen truckshow al twee keer moeten verzetten, maar op 2 april 2022 is het dan eindelijk zo ver. Tussen 10:00 en 16:00 zijn op die dag op Vliegveld Twenthe bij Enschede meer dan 300 van de mooiste showtrucks aanwezig, waaronder 143 Scania 143’s! Uiteraard kan er gegeten en gedronken worden, hoeven de kinderen zich niet te vervelen en kun je lekker bijpraten of kennis maken met andere bezoekers.

Meer informatie kun je ook vinden op de facebookpagina van Hanno’s Truckshow.

De prijzen die Hanno’s Truckshow beschikbaar heeft gesteld:

[HM01] 1:50 model Scania 143 Streamline hoog dak Hanno’s Truckshow.

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijs ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Hanno’s Truckshow onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

Alle foto’s in dit artikel komen bij Hanno zelf vandaan. Een bedankje aan de ideale schoonzoon-verhuizer Marcel Witteveen is hier ook op zijn plaats, die belangeloos het zeer veilige transport van het model verzorgde.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *