Eerste aflevering ESA Heerenveen is voor Bakker


Na de eerste Friese Volvo FM5 was het nu weer de beurt voor een primeur voor Bakker uit Heerenveen. Gisterochtend ovrhandigde Jurjen Ypma namens ESA de eerste nieuwe Daf XF 480 FT Super Space Cap vanuit hen prachtig nieuwe locatie in Heerenveen. Over deze nieuwe vestiging lees je maandag meer op deze site!

De truck is een DAF FT (dus een 4×2 trekker) XF480 Super Space Cab in Exclusive Line-uitvoering. Dit is een extra luxe uitvoering van de XF met onder andere een cognackleurig dashboard en portierpanelen, Xtra Leather Air stoelen en met leer bekleed stuurwiel. Het zal chauffeur Patrick Jansen dus niet aan comfort ontbreken onderweg. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Met dank aan Nic Bakker voor de foto’s!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *