De nieuwe DAF XG eindelijk camouflage-Loos gespot

DAF XG
Nu het doek van de DAF XG (en de XG+ en nieuwe XF) af is getrokken gaat ook bij de al rijdende prototypes één voor één het camouflagekleed uit. Ik was al een paar keer naar Sint Annaparochie gereden, maar er zat telkens nog een wrap om. Tot afgelopen weekend! De witte kleuren waarmee Simon Loos voor Smeding rijdt mogen dan niet het meest spectaculair zijn, maar de auto is zo toch een stuk beter te zien. En het raam in de bijrijdersdeur heeft nu nut!
DAF XGDAF XGDAF XGDAF XGDAF XGDAF XGDAF XGDAF XG

Voor wie deze auto nog met camouflage wil zien, dat kan in deze blogpost.

2 Comments

  1. Jankiievit 15 augustus 2021 Reply
    • Alex Miedema 15 augustus 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *