Met een groep oldtimers op bezoek bij Spaansen

In de blogpost over de oldtimertrucktour heb je al gezien dat we Spaansen in Winkel bezocht hebben. In dit artikel gaan we visueel dieper in op dit bezoek.
MAN TGS 2nd gen
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genOnbekend meerdere (diverse merken)MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 3rd generationIveco S-WayMAN TGS 2nd genIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayMAN TGS 3rd generationMAN TGS 2nd genOnbekend meerdere (diverse merken)
Renault MasterRenault MasterRenault MasterMAN F2000MAN F2000MAN TGS 2nd genDAF CF Euro 6


MAN TGX 3rd generationHyster heftruckFord TransitFord TransitFord TransitCat 910Cat 910VW Transporter T5MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMercedes-Benz CitanIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayIveco S-WayVW Crafter 1st genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMercedes-Benz Actros MP4MAN TGS 2nd genIveco S-WayMercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4MAN TGX 2nd genIveco S-WayMAN TGAMAN TGX 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGX 3rd generationMAN TGS 3rd generationMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genDAF CF Euro 6MAN TGX 2nd genKomatsu ShovelMAN TGX 3rd generationMAN TGX 3rd generationLigthart opleggerRojo opleggerRojo opleggerRojo opleggerMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4MAN TGS 2nd genMAN F2000Renault MasterHapert aanhangwagenKennis laadkraanMAN TGS 2nd genIveco S-WayIveco S-WayMAN TGS 2nd genMAN TGS 3rd generation

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *