Drie op een rij: ook Van der Veer naar VSDV

Volvo FH 2nd gen
Of VSDV Container Transport er nog een kwartet van maakt is me niet bekend, maar ze spelen nu drie op een rij: na Sandstra en Benny Nauta heeft het Noord-Hollandse bedrijf per 1 januari jongstleden Van der Veer uit Warns overgenomen. Daarmee zijn in een jaar tijd drie grote Friese afzetbakken-transporteurs overgenomen door deze firma. JDV, HG en Van der Wal zullen zich nu wel eens goed achter de oren krabben gok ik zomaar…
Volvo FH12 1st gen
Van der Veer is in Warns begonnen als mesthandel, maar naast het eigen transport werken ze ook veel voor derden. Drie oktober 2016 nam Van der Veer nog vier trucks met chauffeur over van Wassenaar uit Berlikum, maar nu waren ze zelf dus aan de beurt om overgenomen te worden.
Scania R580
Scania R450 (new)Scania R520Volvo FH 4th genVolvo FH 2nd genVolvo FH 2nd genScania 164International OnbekendVolvo FH16 4th genScania R450Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genScania 144Volvo FH 4th genScania 144DAF XF105RAF aanhangwagen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *