Benny Nauta ook overgenomen door VSDV

Scania R580
Het gaat maar door met de overnames van Friese bedrijven door enkele bedrijven van de verkeerde kant van de Afsluitdijk… Nadat VSDV Container Transport eerder dit jaar Sandstra uit Bolsward al overnam, neemt het bedrijf nu per 1 mei 2021 het personeel en wagenpark van Benny Nauta Transport BV uit Bitgum over. Benny en zijn broer Albert Nauta blijven betrokken bij het bedrijf. Albert gaat in het vervolg vanuit het kantoor in Bolsward werken. Ik wil de mensen van VSDV feliciteren, maar vind het voor de inwoners van Bitgum een harde dobber: in dik een jaar tijd zijn de vier grootste werkgevers uit het dorp (Weidelco, de Volvo dealer, Algera en nu dus BNT) verhuisd of over genomen. Toch een aderlating. Benny Nauta heeft op dit moment ongeveer 15 trucks rijden, aangevuld met een aantal charters.
Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo MeerdereVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genScania R440Scania T143Volvo FM12 1st genVolvo FH12 1st genVolvo FM 3rd genVolvo NH12Volvo FH16 3rd genVolvo FL6Scania 143 StreamlineVolvo NH12

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *