Vlastuin bouwde een Scania T650 containerwagen voor Molanders

Na dat ik (Erwin Visser, red.) vorige week foto’s heb mogen maken van de Preco Renault. Een auto waar je afgelopen week niet aan hebt kunnen ontkomen. Wegens drukte van de Huis fotograaf van Vlastuin Truckopbouw Renswoude Wilco Den Hartog en omdat ik er toch was heb ik tevens de foto’s mogen leveren van deze auto voor de site en de sociaals. Van de week kreeg ik een berichtje van Wilco of ik zaterdagochtend tijd had om samen wat plaatjes te maken. Dit als bedankje voor de geleverde foto’s. Dat kon maar ik had tevens ook een afspraak staan om in Nederhemert foto’s te maken op de Testdag van de Truckpullers. Aangezien we vroeg waren kwam dat wel uit ik wist dus niet om wat voor auto het ging maar dat werd al snel duidelijk toen de deur openging.

Het was de Vlastuin NST 30. De nieuwe showtruck van Molanders Transport. Deze auto is in opdracht gebouwd voor Bilab Lastbiler AB het gaat om een T650 met triple astel. Met een waanzinnig spuitwerk door Mosegaards autolakering .Toen we klaar waren is de auto naar Dronten gegaan om het interieur af te bouwen bij Special Interior Truck Upholstery. Na een uurtje hebben we elkaar de hand geschut en hebben we lekker bijgepraat. Ik ben naar Nederhemert gegaan en kon vrachtauto 131 aan mijn lijstje toevoegen waar ik in al die jaren mee ben geweest.


Tekst en foto’s Erwin Visser. Meer Vlastuin creaties kun je hier zien.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *