Voertuigen bij de Visit Friesland Elfsteden Race


Op zondag 6 maart vond de Visit Friesland Elfsteden Race plaats, een wedstrijd waarbij een aantal mensen zo vlug mogelijk fietsen, en wie dan het snelst heeft gefietst krijgt na de finish een mooie prijsje. Wie dat was? Geen idee, en ik heb ook geen zin om het op te zoeken, want de mensen die het iets interesseert weten het vast al. Wat ik wél interessant vind zijn de voertuigen die de diverse teams mee hadden genomen naar de start bij het WTC in Leeuwarden. Plus ik had net mijn vrouw naar het station gebracht en kwam er toevallig toch langs, vooral dat…
Mercedes-Benz Sprinter
Adria camperFiat DucatoItineo camperOpel MovanoMercedes-Benz SprinterPeugeot Expert

Nissan QashqaiVW Crafter 2nd genPeugeot BoxerIveco DailyFrankia camperRenault Midlum 2nd genSunlight camperMcLouis camper
Ford TransitMercedes-Benz SprinterRenault KangooVAS camperVAS camperVAS camperVAS camperRenault MasterVW Crafter 1st genFord TransitCitroën JumperVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *