Ongegeneerd kwijlen als je er toch bent… – Martha de Boer

De Nederlandse Morganclub beleeft dit jaar het vijftigjarig jubileum, dat kon niet zonder speciale gast gevierd worden, en dus werd de gloednieuwe Morgan Super 3 ingevlogen om het samenzijn bij Morgandealer Louwman op zondag 1 mei extra luister bij te zetten. De volgende dag mochten er wat mensen van de pers aanwezig zijn om foto’s te maken, best een unicum want het was eigenlijk niet de bedoeling dat de Super 3 op tournee zou gaan langs de dealers. Afgezien van een autoshow in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, is de auto nergens te zien. Afwachten dus tot iemand de sportieve wagen koopt en een rondje gaat toeren, of hier klikken om de foto’s te zien die ik (Martha de Boer, red.) heb gemaakt.

En ja, als je dan toch een keer bij Louwman bent, dan beperk je jezelf natuurlijk niet tot 1 auto. Dus struinde ik nog wat door de showroom en over de parkeerplaats, om mezelf te verlekkeren aan het wellustige plaatwerk en hongerige koplampen, die lokten om dichterbij te komen en weg te dromen bij het idee hiermee rond te toeren.

Louwman is niet alleen dealer van Morgan, ook voor merken als Lamborghini, McLaren, Lexus, Maserati, Bentley en Ferrari kun je er terecht. En natuurlijk de inruilertjes van diverse merken die er zijn binnengebracht.

Als je zoveel spendeert aan een auto, waarom zou er dan geen marmer op gezet kunnen worden? Je wilt natuurlijk niet dat mensen denken dat je een simpele pauper bent met een standaard McLaren.

Leuk raadseltje: hoeveel jaar zit er tussen het bouwjaar van deze auto’s?

Slechts 4 jaar, al zou je dat op het eerste oog niet verwachten.

Behalve voor auto’s, kun je hier ook wat leuke meubels vinden. Voor de woonkamer, de mancave, of gewoon in een hoek van de garage zodat je na een toertje eindelijk eens zelf van de mooie lijnen van je auto kunt genieten, ontspannen op een bijpassend gekleurde bank en met een smakelijk drankje op de tafel geplaatst. Niet de onderzetters vergeten!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *