Leeuwarder Kermistransport in 2022


Tot en met 19 juni 2022 is er kermis op het Zaailand in Leeuwarden. Een stuk kleiner dan vroeger helaas (het was mijn eerste keer op deze kermis sinds het Fries Museum daar gebouwd is), met als gevolg daarvan uiteraard ook minder kermistrucks. Met dank aan de diverse tipgevers die de nieuwe locatie van het transportmaterieel aan me wisten te vertellen! De foto’s vanaf het Zaailand zelf zijn telefoonfoto’s, excuses voor de mindere kwaliteit daarvan, maar beide Zaailandbezoekjes werden gecombineerd met een bioscoopbezoek en dan zeul ik geen spiegelreflexcamera mee.
Floor aanhangwagenFloor aanhangwagen.
DAF CF85DAF CF85.
Scania R420Scania R420Scania R420.
Scania 124Scania 124Scania 124Scania 124.Scania 124Scania 124Scania 124.Scania R500Scania R500Scania R500Scania R500.Scania 114Scania 114.Scania 4-serieScania 4-serie.Euro Trailer aanhangwagenEuro Trailer aanhangwagen.Fruehauf opleggerFruehauf opleggerFruehauf oplegger.Verdonk aanhangwagenVerdonk aanhangwagen.Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1.Jumbo Helmond aanhangwagenJumbo Helmond aanhangwagen.Hapert aanhangwagenHapert aanhangwagen.Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd genVolvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen.DAF 95DAF 95.DAF XF105DAF XF105.Volvo FH12 1st genVolvo FH12 1st gen.DAF 85DAF 85.Iveco DailyIveco Daily.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Sommer aanhangwagenSommer aanhangwagen.Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.MAN TGAMAN TGA.DAF 45DAF 45.
Sartori opleggerSartori opleggerSartori oplegger.ESVE aanhangwagenESVE aanhangwagenESVE aanhangwagen.ESVE aanhangwagenESVE aanhangwagen.KMG opleggerKMG oplegger.Huss kermisattractieHuss kermisattractieHuss kermisattractieHuss kermisattractie.Harda aanhangwagenHarda aanhangwagen.Oosterwijk aanhangwagenOosterwijk aanhangwagen.Dethleffs onbekend/overigDethleffs onbekend/overigDethleffs onbekend/overigDethleffs.

Meer artikelen met kermistrucks kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *