Scania S590 met nostalgische schildering voor Geurtsen – Erwin Visser

Erwin Visser: “13 augustus was weer een leuke zaterdag. Wel wat in de planning aan het schuiven geweest. Zou in eerste instantie 2 dagen pull foto’s maken in Montfoort, maar kreeg vorige week al een appje dat de geleverde auto een week opschoof. En in die week appte Niels van 033 ook. Dus deze zaterdag zat vol. Dus de levering van de nieuwe Scania S590 van Marco was later die middag. Een auto waarvan je wist dat hij kwam, maar waarvan je niet wist wat je kon verwachten.
Het enigste wat is wist is dat er een oude door mij gemaakte foto op zou komen omdat de broers daar om gevraagd hadden en dat was een foto van de 143 van Geurtsen die mooi achterop de auto afgebeeld is. Zaterdagmiddag aangekomen stond de auto al te glimmen in het zonlicht en werden de eerste sapjes genuttigd later kwam hier nog eten bij dus er was niks te klagen. Ondertussen de tijd genomen om op het terrein foto’s te maken van de S590 die eigenlijk compleet contra op Marco zijn vorige auto staat, die ik in 2018 op de foto heb gezet en vandaag ook nog even samen.
Dit is een compleet andere auto quw opbouw die verzorgd is door Nefra Voertuigtechniek en het spuitwerk is door Truckspuiterij Bronk gedaan. Ondertussen was het gezellig met een leuke groep mensen en tijd verstreek snel. Ondertussen de foto’s van de volgende nieuwe aanwinst gezien van de nieuwe auto van Jeroen die later dit jaar komt en die wordt ook weer anders dan zijn huidige. Je kan dus zeggen dat de gebroeders Zandschulp weer lekker bezig zijn. Later komt er ook nog een fotospecial van beide auto’s samen op een betere fotolocatie. Want zoals altijd schiet dat er bij feestjes op de Veluwe wel eens bij in. Later in de middag kreeg ik onverwacht nog een klok een model en een petje van de Firma Geurtsen hiervoor dank. Marco en Jeroen bedankt voor weer een gezellige middag en tot de volgende ronde maar weer.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *