Fotoshoot met de Scania 143 Streamline van 033 containers – Erwin Visser

Erwin Visser: Afgelopen week kreeg ik een berichtje van Niels van 033 containers of ik tijd had om foto’s te maken van de 143. Niels heb ik een poosje geleden leren kennen op truckshow Veenendaal waar hij met Dirk van de Arendhorst Legendary Trucks Bennekom stond te praten. Tevens is zijn 143 daar op gebouwd. Na dat ik even wat drinken was gaan halen zij Dirk tegen Niels wie ik was en na een paar biertjes verder praten we verder en hebben we nummers uitgewisseld. Ik zou eigenlijk wat eerder foto’s maken toen ik van de Arendhorst vandaan kwam waar ik bij de Prinsen 143 was wezen kijken, Maar Niels was toen weg. Afgelopen week kreeg ik een berichtje of ik nog zin en tijd had. Dus zo geschiede en zijn we een lekker stukje wezen rijden en hebben we een mooie serie foto’s gemaakt van deze auto die je buiten dat het een 143 is zo niet heel veel ziet. Na achteraf nog wat gedronken te hebben gingen we weer verder met onze bezigheden. Er komt wel een vervolg maar dan met de normale werkauto’s ”

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *