Niet alleen Robert Baarda heeft een oogje op de Tigrotto

Iveco Daily
Wie het IAA verslag van Robert Baarda heeft gelezen kon er niet omheen: de Iveco Daily Tigrotto. Maar Robert is niet de enige die op de Iveco stand weg stond te zwijmelen, de schoonmakers mochten ook mijn DNA van de vloer af boenen, want wat heb ik staan kwijlen!
Iveco Daily
De officiële naam van dit prachtige voertuig is “Iveco Daily 4×4 (Show van) Tigrotto 70S18HWX”. Hij is vernoemd naar een voorvader: de OM Tigrotto die van 1957 tot en met 1972 in Brescia werd gebouwd. Dit was in de jaren ’60 een stijlicoon in de bedrijfswagenwereld.
Iveco Daily
De Daily Tigrotto heeft een wielbasis van 348 centimeter. Hij is uitgerust met een 176 pk sterke dieselmotor, gekoppeld aan een FPT 50.6 handmatige versnellingsbak.
Iveco Daily
Meer bijzondere en opvallende Iveco Daily’s kun je hier vinden.
Iveco Daily

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *