Cenntro TeeMak Desert Beaver: voor avonturiers

Cenntro TeeMak
Een opvallend voertuig op de IAA 2022 was de Cenntro Teemak in Desert Beaver uitvoering. Volgens Cenntro een voertuig voor avonturiers. Niet omdat het spannend is waar je in de woestijn een stopcontact tegen gaat komen om hem op te laden, maar door de looks.
Cenntro TeeMak
Cenntro: “Every aspect has been built for those who enjoy the thrill of the Off-road. Leather Racing seats with embroidered Desert Beaver badge and lumbar support, integrated safety belts, exclusive Alcantara dashboard, steering wheel with finest breathable leather for the safest grip and 12h marking, LED-lightbars on front bumper and roof.”
Cenntro TeeMakCenntro TeeMakCenntro TeeMakCenntro TeeMakCenntro TeeMakCenntro TeeMakCenntro TeeMakCenntro TeeMak

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *