Zebra op reis, dag 2: Genk (B) – Luxemburg – Hockenheim (D)

Nadat ik gisteren Martine weer thuis af had geleverd wilde ik nóg een vriendin die ik al bijna tien jaar niet meer had gezien bezoeken: Liesbeth. Gelukkig was ik welkom bij haar en haar partner Asad. Geen hotel maar daar de nacht doorgebracht! Veel te gezellig, wat me later deze dag op zou breken toen ik een verplichte overprikkelde koppijnstop in Luxemburg moest maken. Worth it!

Zebra, Asad en Liesbeth.

Woont mooi daar!

Opglabbeek.


Genk.

Wallonië. Mooi landschap en de vriendelijke Waal bij de kassa van het tankstation sprak gewoon Nederlands terug.

Luik.

Luxemburg.


Tanken vlak over de grens.
Luxemburg (of, zoals ze in Groningen zeggen: Stad).
Luxemburgs-Duitse grens bij Wasserbillig.

Mijn hotel in Hockenheim.

Onderweg had ik bedacht om morgen naar Legoland, bij Ulm, te gaan. Helaas, dicht… Dan maar een mooi museum opzoeken in de Duitse bijbel op dit vlak!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *