De dertiende ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.Erwin Visser: “Een auto die ik recent nog op de foto gezet naast de nieuwe van de eigenaar. Op 24 september 2022 kreeg ik een berichtje na de Heygraeff of ik nog even tijd had voor wat plaatjes. Bleek dus om de 46-BKR-6 te gaan. Nieuw begonnen bij Geurtsen en 4 jaar later en met wat veranderingen rijdt hij nu bij Wernsen.”Scania R410s, beide foto’s Wim Sanders binnen een week. Nadat Van der Werff Van Ewijk over had genomen ging het omvlaggen erg snel. Dat dit niet dezelfde truck is is wiedes, maar ter illustratie.Boonstra heeft het vervoer van Plukon (10 auto’s ) overgenomen. Foto’s en tip Wim Sanders.

Scania S500
Lucas Ensing, die ook beide foto’s maakte: “Eerste eigenaar Hartman, tweede eigenaar Mencke Landbouw Barger-Compascuum. En er staan nog een paar van deze jonge Trekkers te koop. Zijn vervangen door nieuwe.”
Scania S500

Volvo FH 4th gen
Fotograaf Lucas Ensing: “Weer iets voor een leven van. Brinkman Emmen eerste eigenaar. Tweede Hartman Beheer onder Brinkman naam. En nu bij WTG Logistics Emmen als LZV combinatie.”
Volvo FH 4th gen

Mercedes-Benz Actros MP3Deze Mercedes-Benz Actros MP3 was vroeger van Maat, nu van een Roemeens bedrijf.


Pier van Solkema stuurde drie foto’s van dezelfde Scania G410, eerst van Lootsma, nu van WDH.


Pier van Solkema: ” Nog wat naweeën van het Sandstra imperium”


Pier van Solkema: “Vanmiddag (21-2-2023) voor het eerst de nieuwe aanwinst van Stienstra en van der Wal gespot . Zowaar ook nog een foto van de vorige eigenaar.”


Pier van Solkema: “Dag Alex , Eerst was de Truck wit nu is de Truck blauw van wie hij geweest is weet ik niet hij is nu van Faber Joure .”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 588 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Martin Rijnsburger 17 augustus 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *