Erwin Visser bij Heygraeff 2022

Erwin Visser: “24-09-22 was het weer zover na 3 jaar niks was daar eindelijk de Heygraeff rit weer. Persoonlijk voor mij de leukste rit van heel het jaar. Goede locatie al jaren, Dus ze weten waar je staat en dan kunnen er wel eens leuke dingen gebeuren. Uitbundig zwaaien en knipperen, dubbel rijden. Eigenlijk was ik nogal een beetje brak na het NK van de avond ervoor en de weervoorspellingen waren ook niet heel best!! Rond half 11 stond ik op locatie te wachten. Meestal komt de eerste rond 11 uur voorbij nu was het een klein half uurtje later.
Ondertussen kwam Hendrik Veldhuizen ook nog even langs dus het was wel gezellig.

Maar de regen hield niet op dat was wel balen. Maar het gaf wel een gaaf effect aan de foto’s, weerkaatsing van de lampen, sproeiwater van de banden en veel blijde gezichten dat we er toch stonden. Dat bleek daarna ook wel uit wat appjes van een paar chauffeurs. “De Helden van vandaag ­č嬭čĆ╗­č嬭čĆ╗”

Hier zijn wat highlights van de rit. ’s Avonds de camera en lens even van elkaar gehaald en een nacht laten drogen bij de kachel. Want ik merkte dat hij op een kleine truckshow erna wat moeite had met scherpstellen. Maar vanmorgen leek alles weer naar behoren te werken. Heb dan wel een nieuwe set gekocht voor het nieuwe pull seizoen. Maar ik hoef nog niet van mijn maatje af die me al 5 jaar door weer en wind mooie platen bezorgd. Dit was hem weer. Op naar volgend jaar. Maar eerst nog wat Leveringen en wat shoots en dan is het zo weer kerst. ”

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *