Citroën C15 Romahome Hylo gespot in Nijmegen

Citroën C15
Sommige voertuigen probeer je al decennia op de foto te krijgen, maar je ziet ze simpelweg niet. Zo ging het ook met mij en de Citroën C15 Romahome, de camper-uitvoering van het op de Citroën Visa gebaseerde busje. Tot 22 september 2023. Ik was wat te vroeg voor een afspraak in Lent (Nijmegen), en reed daarom eens een andere, langere route dan normaal, om eens iets van het dorp te zien. Deze verschijning, met het lage Hylo dak nog opvallender dan een reguliere Romahome, was absoluut de moeite waard om te stoppen en even een rondje omheen te lopen.
Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15Citroën C15
Heel bijzonder: een paar weken later zag ik in Lent ook nog een hoge C15 Romahome voorbijrijden! Die helaas niet op de foto gekregen.

2 Comments

  1. Herman Verkerk 14 oktober 2023 Reply
  2. marien van den berg 15 oktober 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *