Jos mag gaan hengelen met een 225 tons Erkin op Volvo FH chassis – Erwin Visser

Erwin Visser: “Vrijdag 15 Maart was het zover. Een paar weken terug kreeg ik bericht van Jos dat de 2e Volvo Fh500 met Erkin 225 tons kraan geleverd ging worden. Dit is Jos zijn nieuwe auto en bijna hetzelfde als de 1,5 jaar terug geleverde Volvo. Nu heeft van Hooft de 2 grootste vouwkranen van Europa of zelfs wel de wereld op de dam staan. Dit werd gevierd met een uitgebreide catering en zo werd de auto tot in de late uurtjes nat gemaakt. 2 keer zelf want zaterdag middag mocht deze bekeken worden door familie en vrienden. Ik ben ook uitgenodigd maar dit keer maar kijken zonder camera en lekker bijpraten. Tevens is er nog een auto op huurbasis bijgekomen. Het zwarte schaap van de firma momenteel. Een Volvo Fh16 550 5 asser met cormach 150000 e8 f308 hp valid kraan. Ook een zware jongen dus. Maar er zit nog genoeg in de pen aankomende maanden en het zijn geen kleine jongens. Waar een klein bedrijf groot in kan zijn! Laten we het daar maar op houden.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *