De Volvo F7 vliegveldtanker van Aviodrome

De Volvo FH Aero presentatie op het Aviodrome was erg indrukwekkend, maar toevallig had ik door de hekken heen jaren geleden al nóg een Volvo truck gezien, die deel uitmaakt van de vaste expositie van het nationale luchtvaartmuseum. De vaste lezers weten dat ik iets met de club van vier cabine heb, nadat ik de nieuwste generatie Volvo op de foto had, ging ik dus (met toestemming uiteraard) nog even naar die andere, paar decennia oudere, Volvo op het terrein. Helaas geeft het museum veel informatie over de vliegmachines die ze hebben, maar zo goed als niks over de (in mijn ogen toch veel interessantere) grond-equipment. Gemiste kans!
Volvo F7
Volvo F7
Volvo F7
Volvo F7
Volvo F7
Volvo F7
Onbekend oplegger
Volvo F7
Volvo F7
Onbekend oplegger
Volvo F7
Onbekend oplegger

4 Comments

  1. Edwin 15 mei 2024 Reply
  2. Jacco 16 mei 2024 Reply
  3. Erik 16 mei 2024 Reply
  4. René van Leeuwen 23 mei 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *