Volvo Aero gepresenteerd in het Aviodrome

Na de presentaties aan de pers van de Volvo FH Aero in Göteborg en Griekenland (waar ik wel uitgenodigd was maar helaas niet bij kon zijn) werd het nieuwe model afgelopen week aan een select aantal klanten gepresenteerd. En waar kun je een Aero nu beter presenteren dan in het Aviodrome? Met dank aan Eline van Volvo Trucks kon ik vrijdag in alle vroegte, vóór de drukte van de dag losbarstte autismeproof de trucks in de straaljagerloods bekijken. Daarvoor vanaf deze plaats nogmaals HEEL veel dank! Alle informatie hebben jullie al lang en breed bij de collega’s gelezen die er wél bij konden zijn met de perspresentaties, dus ik hou het hier bij de unieke plaatjes. De Volvo oldtimertruck die in de collectie van het Aviodrome zit krijgt later uiteraard een eigen artikel.
Volvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th gen
De nieuwe FM met camera’s stond buiten te pronk naast een Saab straaljager met door Volvo gebouwde motor!
Volvo FH AeroVolvo FH AeroVolvo FH AeroVolvo FH AeroVolvo FH AeroVolvo FH AeroVolvo FH AeroVolvo FH Aero ElectricVolvo FH Aero ElectricVolvo FH Aero ElectricVolvo FH Aero ElectricVolvo FH Aero ElectricVolvo FH AeroVolvo FH Aero

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *