Alex van der Laan & Rudi van Hees met de Emgee Truck

Rudi van Hees stuurde me wat foto’s uit 1979, naar aanleiding van het artikel ‘Emgee Truck: made in Gelderland‘. De zeven jaar wachten zeker waard!

Als reminder nog even wat Rudi destijds bij dat artikel schreef: “Alex ,Ik heb ook 1 EMGEETRUCK gehad , jaren lang ,kreeg hem voor mijn 16de verjaardag .
Ook hebben we de laatste spullen en de autoambulance gekocht van de fabrikant toen de zaak gesloten was.
Ik moet nog meerdere foto’s er van hebben, zal ze je sturen zodra ik ze heb gevonden.
Klopt inderdaad het verhaal, de vooras was zowieso van een Willy’s jeep.
Kwamen we achter bij het vervangen van de remmen.

Groeten Rudi van Hees

Van Hees Transport en Verhuizingen Dordrecht

Rudi bij deze foto’s: “Ik had er 1 en mijn neef Alex had deze. Ik gebruikte mijn EmGee Truck om mijn crossmotor te vervoeren naar het crossterrein, ging ermee in weer en wind mee naar school, gebruikte hem voor mijn auto wasbedrijf “de IJzeren Hond” zo heette dat, deed ca 30 auto’s op een zaterdag a Fl 5,- per auto, begon mijn eerste transporten en verhuizingen ermee, en soms deed ik de toercaravan van mijn ouders erachter en ging dan op reis naar mijn neef Alex, in Riethoven ( bij Eindhoven).

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *